Wat is de functie van inbetween gordijnen?

Wat is de functie van inbetween gordijnen?

Dat er heel wat verschillende soorten gordijnen bestaan hoeven we je wellicht niet meer te vertellen. Eén van de meest in het oog springende gordijnen zijn misschien wel de zogenaamde inbetweens. Dat deze gordijnen zo opvallend zijn is niet te wijten aan hun uitstraling,… of misschien juist wel? In vergelijking met andere exemplaren is het namelijk zo dat inbetween gordijnen semi-transparant zijn. Dit betekent dat ze niet geschikt zijn voor het verduisteren van een ruimte, maar dat ze er bijvoorbeeld wel voor kunnen zorgen dat de privacy kan worden verbeterd. Ben jij ook benieuwd naar wat de exacte functie nu exact is van deze bijzondere gordijnen? Lees dan vooral snel verder!

 

  • Kennismaking met inbetween gordijnen

 

Voor inbetween gordijnen geldt dat het hier gordijnen betreft die beschikken over een stofdikte die zich ergens tussen standaard gordijnen en zogenaamde vitrages in bevindt. Met andere woorden, deze gordijnen zijn wel transparant, maar ze hebben een aanzienlijk dikkere weving. Bovendien kan er worden vastgesteld dat de draad waar hierbij gebruik van wordt gemaakt ook heel wat voller is. Dit zorgt er onder meer voor dat inbetweens het mogelijk maken om van binnen naar buiten te kijken, maar niet omgekeerd. Mede omwille van deze functionaliteit kan je in de praktijk vaststellen dat ongelofelijk veel mensen  door de jaren heen de keuze hebben gemaakt om van deze gordijnen gebruik te gaan maken.

 

  • Wanneer doe je er goed aan om te kiezen voor inbetweens? 

 

Er zijn heel wat verschillende situaties die we kunnen aanhalen waarin het de moeite waard kan zijn om te kiezen voor het gebruik van inbetween gordijnen. In eerste instantie is er de situatie waarin mensen op zoek zijn naar een mogelijkheid om meer privacy te creëren in hun woning zonder dat, dit ten koste gaat van de natuurlijke lichtopbrengst in hun woning. Zoals eerder reeds aangegeven kunnen inbetweens daar moeiteloos voor zorgen. De mensen die voorbij je huis wandelen zullen dan ook nog louter en alleen silhouetten zien binnen, maar dat is alles. Jij kan vanuit jouw woning echter wel moeiteloos naar buiten kijken en dus ook nog steeds blijven genieten van een natuurlijke lichtinval.

 

  • Inbetweens kan je integreren in elke woning

 

Er kan worden gesteld dat inbetween gordijnen misschien wel de meest veelzijdige gordijnen zijn die op de markt zijn terug te vinden. Ondanks het feit dat ze er bijvoorbeeld absoluut niet in slagen om een bepaalde ruimte te verduisteren is het zo dat ze wel over heel wat andere interessante functies beschikt. Zo kan ze niet alleen zorgen voor meer privacy, daarnaast vormt ze ook een zeer mooie afscheiding tussen de ruimte en het raam. Op deze manier kan er met behulp van inbetweens op een efficiënte manier meer sfeer en gezelligheid worden gecreëerd in huis. Nog een extra voordeel kan je terugvinden in de prijs die is verbonden aan het kopen van inbetween gordijnen. Van dit type gordijnen is bekend dat ze financieel ongelofelijk toegankelijk zijn waardoor ze geschikt is voor ieders budget. Ook voor jou kan het kopen van inbetweens dan ook zeker het overwegen waard zijn.

 

Kijk voor het aanbod op www.echtgordijn.nl!

One Reply to “Wat is de functie van inbetween gordijnen?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *