Veiligheidsbeslag plaatsen op je voordeur.

Veiligheidsbeslag plaatsen op je voordeur.

Er zijn tal van manieren hoe je je huis kunt beveiligen. Je voordeur is een van de eerste plekken die je moet beveiligen, omdat inbrekers daar zeker aan zullen sleutelen om je huis binnen te dringen. Een veiligheidsbelang plaatsen zorgt ervoor dat ze niet kunnen sleutelen met je slot en dat ze het ook niet gemakkelijk kunnen afbreken.

Een veiligheidsbeslag wordt over de cilinder van je slot geplaatst. De staalinlage rond de cilinder zorgt ervoor dat de slot goed beschermt wordt en dat ze er niet bij kunnen komen. Het wordt vanuit de binnenzijde blind geschroefd zodat er aan de voorzijde geen schroeven te zien zijn. Zo kunnen ze er dus ook niet aan sleutelen. De binnen- en buitenplaat van het beslag zijn van stevig materiaal gemaakt en kunnen dus niet gemakkelijk gebroken worden.

Belangrijk reden waarom je een veiligheidsbeslag bij Deurbeslag-expert.nl moet kopen.

Veiligheidsbeslag van Deurbeslag-expert.nl hebben een SKG keurmerk. Dat wil zeggen dat ze tenminste 5 minuten inbraak vertraging opleveren. Dat geeft je dus tijd om de politie te bellen of ze af te schrikken. Al hun veiligheidsbeslag komen met dit keurmerk, dus zelfs als je de goedkoopste uitkiest, kun je er verzekerd van zijn dat je een stevige beslag genomen hebt.

Op de website kun je alle veiligheidsbeslagen bekijken en eentje uitkiezen die bij de stijl van je deur en woning past. Ze hebben diverse finishes, kleuren en stijlen. De website geeft je ook informatie over ze en ze wijzen je ook nog hoe je het zelf zou kunnen monteren. Ze hebben een video en de punten zijn ook opgeschreven zodat je ze kunt lezen en de video niet telkens hoeft te stoppen.

Deurbeslag-expert.nl heeft nog diverse manieren hoe je je huis zou kunnen beveiligen. Misschien zou je naast een veiligheidsbeslag ook nog een deurspion met camera of een deurketting kunnen bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *