Een kantoorvloer op maat!

Een kantoorvloer op maat!

Bij het (her) inrichten van een kantoorpand is het belangrijk de juiste vloer te kiezen, die bij de werkstijl op het kantoor past. Er komt op deze manier meer kijken bij het inrichten van jouw kantoorpand dan je in eerste instantie denkt. Dit artikel helpt jou hierbij! Zo voorkom je verkeerde keuzes, bij het toch wel cruciale deel van de inrichting van het kantoor: de vloer.

Aandachtspunten

Bij het kiezen van de vloer in een kantoorpand is het handig verschillende aspecten in beschouwing te nemen. Bijvoorbeeld of er wel of geen klanten over de vloer komen in dit pand. Is dit wel het geval, dan is het belangrijk dat de vloer niet goedkoop oogt: klanten kunnen dit indirect gelijk koppelen aan de kwaliteit van de service die jouw bedrijf hen biedt. Daarnaast is de ene vloer gehoriger dan de andere vloer. Als er dames met hakken op kantoor rondlopen kan het klikgeluid wat deze hakken maken op bijvoorbeeld laminaat, andere werknemers afleiden in hun werk. Maar naast de uitstraling en de kenmerken van het type vloer is ook de prijs een belangrijk aandachtspunt. Belangrijk is hierbij te beseffen dat zowel de actuele prijs van de vloer in acht genomen moet worden, maar hierbij ook zeker de duur waarmee de vloer meegaat. Een vloerbedekking moet bijvoorbeeld om de zoveel tijd vervangen worden, een houten vloer gelakt, terwijl een marmeren vloer bijvoorbeeld door de jaren geen weinig onderhoud behoeft. Maak dus een analyse qua geld wat je wilt besteden aan dit project decor.

De vloer gekozen: wat nu?

Als je een vloer gekozen hebt, kun je beslissen of je deze zelf legt (wat goed mogelijk is in het geval van kliklaminaat bijvoorbeeld) of dat je deze laat leggen door een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in Projectvloeren (wat zeer aan te raden is bij vloerbedekking en marmer). Mocht de vloer gelegd zijn is het zaak de juiste meubels te kiezen: op deze wijze voorkom je krassen op de nieuwe vloer, en dus reparatiekosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *