De mooiste vloeren en meubelen bij een sfeervolle woonboerderij

De mooiste vloeren en meubelen bij een sfeervolle woonboerderij

Zoekt u al tijden naar de beste mogelijkheden om een nieuwe vloer in uw woning aan te brengen? U bent altijd welkom om eens een bezoekje te brengen aan onze woonboerderij. Hier vindt u een echte werkplaats waar de vloeren nog met de hand bewerkt worden. Hierdoor krijgt u altijd een karakteristieke en sfeervolle ondergrond in uw woning.

Mooie eiken houten vloeren

Het aanleggen van een echte houten vloer is vaak niet de meest voordelige oplossing maar het is wel een ondergrond die vaak erg mooi staat. Het kan echt karakter toevoegen aan uw interieur. Het is bovendien niet een standaard vloer die u in huis haalt als u koopt bij onze woonboerderij. Altijd op maat gemaakt volgens uw wensen en aanpassingen zijn natuurlijk ook mogelijk!

vloeren woonboerderij

Vloeren van laminaat

Laminaat is een composiet plaatmateriaal dat uit verschillende laagjes is opgebouwd, waarbij eigenschappen verkregen worden die met enkelvoudige materialen niet verkregen kunnen worden. Omdat High-Density Fibreboard gemaakt is uit ander hout is de High-Density Fibreboard onderlaag gevoelig voor uitzetten en krimpen. Daarom moet elke vloer minimaal 1 cm uitwijken van bijvoorbeeld deuren en muren. Hiervoor kan je speciale plakplinten gebruiken.

living-room

Gewoon geopend op tweede kerstdag

Er komen weer een aantal feestdagen en vrijdagen aan, een perfect moment om er samen op uit te gaan en om te kijken wat de beste mogelijkheden zijn om je interieur te verbouwen. Het is niet alleen mooi om alle vloeren eens met eigen ogen te komen bekijken, je komt bij ons ook echt in de kerstsfeer door alle karaktervolle vloeren, meubels en raamdecoratie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *