De mooiste designs bij je laminaat koop je online!

De mooiste designs bij je laminaat koop je online!

Design online

Een houten vloer of een mooi laminaatvloer doet enorm veel voor de sfeer en inrichting van je huis. Het is daarom van alle belang dat je jouw laminaatvloer er zo mooi mogelijk uit laat komen. Klakkeloos was meubels uitzoeken is er dan ook zeker niet bij. Naar het mooiste design online kun je eindeloos zoeken maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Enerzijds wil je zoveel mogelijk van je vloer laten zien en anderzijds moeten de meubels ook niet helemaal in het niet vallen. Zelf had ik een aantal jaar geleden dit probleem ook. Ik kon de balans niet vinden tussen mijn vloer en mijn meubelen. Ik ben eindeloos naar design online gaan kijken maar ik kwam maar niet tot de juiste balans. Totdat ik wat tips kreeg van een vriend van mij. Nu heb ik mooie meubels passend bij mijn laminaat vloer. Benieuwd hoe ik dit heb gedaan?

De balans tussen meubelen en laminaat

Ik noemde net al even die enorm belangrijke balans die je bij de inrichting van je huis moet hebben. Je wilt natuurlijk alle elementen waar je veel tijd, energie en moeite in hebt gestoken zo goed mogelijk tot uiting laten komen. Koop je meubels in dezelfde kleur als je laminaat dan is de kans groot dat er bijvoorbeeld jouw woonkamer totaal geen variatie ziet. De woonkamer wordt wat saai en je zult er snel op uitgekeken zijn. Zelf ben ik op advies van een vriend in gesprek gegaan met verschillende meubelzaken. Ik heb ze de kleur van mijn laminaat voorgelegd en zij hebben samen met mij meubelen gezocht die bij mijn laminaat passen. Zij kwamen met wat gewaagde keuzes die ik al snel best leuk leek te vinden. Vooral het gebruik van totaal verschillende kleuren zorgde ervoor dat zowel mijn meubelen als mijn laminaat optimaal tot zijn recht kwam.

Schaf je design meubelen online aan

Zelf ben ik een groot voorstander van mijn design meubelen online aan te schaffen. Op het internet heb ik verschillende meubelstukken met elkaar vergeleken en via een vergelijkingstool kwam ik altijd op de beste prijs uit. Daarnaast was het online gelijk inzichtelijk wat de levertijd zou zijn en kon ik eventueel ook gelijk extra opties toevoegen aan mijn bestellingen. Geen wachtrijen, geen irritante verkopers en alles even op mijn gemakje bekijken en bestellen. Wel raad ik je aan bij bijvoorbeeld een bank om een keertje proef te zitten maar de aanschaf kun je daarna uiteraard online doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *